FacebookTwitter

Marta López Jurado és Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació i Mediadora Familiar. Antiga Professora de Pineda. Actualment és Professora de la Universitat Nacional d'Educació a Distància. És autora del llibre ¿Es posible mejorar la relación con tu pareja?, del llibre: La decisión correcta així com de nombrosos articles en diverses revistes especialitzades.

Teresa Vallès és doctora de filologia catalana i professora de Literatura de la Universitat Internacional de Catalunya. En aquesta visita al Col·legi Pineda respon a la pregunta: és perillós no llegir?

James Owen Clement , Asesor de Idiomas de la Editorial Vicens Vives invitado a feelbook.es

Francesc Garreta Torner és professor de Literatura Catalana a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. En aquest vídeo ens parla de l'acte de llegir, del que suposa i del que reporta als lectors.

Parlament de l' Anna M. Vilallonga, professora de la Universitat de Barcelona amb motiu del lliurament de premis del 21ns Jocs Florals del Col·legi Pineda.

Núria Pradas, escriptora de literarura infantil i juvenil, ha visitat el Col·legi Pineda i ha accedit a dir unes paraules d'encoratjament als visitants de la pàgina www.feelbook.es
 

Copyright © 2013 - Feelbook.es / Feelbook.cat - All Rights Reserved. - Col·legi Pineda, Carrer dels Joncs, 1 08902 L'Hospitalet de Llobregat T. 93 263 79 90

Responsable: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.