FacebookTwitter

Magdalena Bosch autora del llibre "LA FUERZA DE LA BELLEZA" s'ha brindat a fer un comentari del seu llibre per la pàgina www.feelbook.es Magdalena Bosch és professora d'Humanitats de la Universitat Internacional de Barcelona.

Juan Manuel Romero és periodista de TVE des de 1985. Actualment dirigeix una agència de comunicació,, Hazte Visible; fundador de Adiciones Digitales i President d'AINTIC, associació que promociona el desenvolupament d'Internet i les Noves Tecnologies.
Co-autor del llibre "¿Sabemos qué hacer con los ordenadores?" ; autor de "Uso y abuso de la tecnología"

 

 

Mauricio Wiesenthal és escriptor i enòleg espanyol d'origen alemany. Col·laborador de la Vanguardia. Entre els seus llibres destaquem: Libro de Réquiems, El esnobismo de las golondrinas, el viejo León...

Sergio Vila-Sanjuán es historiador, periodista i escriptor. Coordina la separata de Culrura del diari la Vanguardia. Ha presidit el lliurament de premis dels Jocs Florals del Col·legi Pineda de L'Hospitalet de Llobregat, el 15 d'abril del 2011.

Dolors Massot, periodista i escriptora. Professora de postgrau de la Universitat Internacional de Catalunya. Autora de la biografia "Agatha Ruíz de la Prada". Aquesta obra, a més de desvetllar episodis biogràfics dels quals l'artista mai s'había pronunciat, aporta un àmpli estudi sobre la seva vida i la seva obra més enllá del món de la moda.

L'escriptor Adolfo García Ortega ens convida a llegir "El comprador de aniversarios" i "Pasajero K" i recomana arribar sempre al final de la novel·la...

Copyright © 2013 - Feelbook.es / Feelbook.cat - All Rights Reserved. - Col·legi Pineda, Carrer dels Joncs, 1 08902 L'Hospitalet de Llobregat T. 93 263 79 90

Responsable: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.