FacebookTwitter

Jana Lord, representant a Catalunya de l'editorial alemanya Hueber, ens parla de com la lectura és un complement ideal en l’aprenentatge d’una llengua estrangera i ens recomana algun llibre per els principiants.

La Sra. Mónica Pereña, Subdirectora de Llengua i Plurilingüisme del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha visitat Pineda i la web www.feelbook.cat En el vídeo ens parla de L'Impuls de la Lectura que impulsa des del seu Departament.

La Sra. Alba Espot i Faixa, Directora General d'Ensenyament Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya, ha visitat Pineda i ha accedit a respondre unes preguntes per la pàgina feelbook.

Gloria Pérez-Salmerón, directora de la Biblioteca Nacional, és entrevistada per la pàgina web feelbook.es

 

Antoni Daura, President del Gremi de Llibreters de Catalunya ha estat convidat a feelbook. Ens parla de l'acte de llegir, del interès de passejar per les llibreries i de conèixer el seu fons, de saber escollir la lectura adequada i del bagatge cultural que reporta.

Copyright © 2013 - Feelbook.es / Feelbook.cat - All Rights Reserved. - Col·legi Pineda, Carrer dels Joncs, 1 08902 L'Hospitalet de Llobregat T. 93 263 79 90

Responsable: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.